Forskjell mellom versjoner av «Åfjordbåten kystlag»

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
(retta lenke igjen)
m (Teksterstatting – «Kategori:Kystkultur» til «Kategori:Kystlag»)
 
(3 mellomliggende revisjoner av 2 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
'''[[Åfjordbåten kystlag]]''' er en del av [[Åfjordsmuseet]]. Organisasjonen har som mål å ta vare på tradisjonene som er knyttet til Åfjordsbåten. I tillegg til anlegget i [[Kuringvågen]] har de et eget verksted for båtreparasjoner.  Kuringvågen er kjent som et meget godt ankringssted. På vinters tid ligger lokale båter i "hvile" ved flytebrygga. I sommerhalvåret er det mye besøk av båtturister som "overnatter". Laget ble stiftet 1990 og er medlem av [[Forbundet KYSTEN]]. Laget har 11 medlemmer.
+
<onlyinclude>'''[[Åfjordbåten kystlag]]''' er en del av [[Åfjordsmuseet]]. Organisasjonen har som mål å ta vare på tradisjonene som er knyttet til [[Åfjordsbåten]]. I tillegg til anlegget i [[Kuringvågen]] har de et eget verksted for båtreparasjoner.   
 +
 
 +
Kuringvågen er kjent som et meget godt ankringssted. På vinters tid ligger lokale båter i "hvile" ved flytebrygga. I sommerhalvåret er det mye besøk av båtturister som "overnatter". Laget ble stiftet 1990 og er medlem av [[Forbundet KYSTEN]]. Laget har 11 medlemmer.</onlyinclude>
  
 
[[Kategori:Forbundet KYSTEN]]
 
[[Kategori:Forbundet KYSTEN]]
[[Kategori:Kystkultur]]
+
[[Kategori:Kystlag]]
[[Kategori:Åfjord kommune]]
+
[[kategori:åfjordsbåter]]
 +
[[Kategori:Foreninger]]
 +
[[kategori:Åfjord kommune]]
 
[[Kategori:Etableringer i 1990]]
 
[[Kategori:Etableringer i 1990]]
 +
{{F1}}
 +
{{bm}}

Nåværende revisjon fra 8. nov. 2018 kl. 09:59

Åfjordbåten kystlag er en del av Åfjordsmuseet. Organisasjonen har som mål å ta vare på tradisjonene som er knyttet til Åfjordsbåten. I tillegg til anlegget i Kuringvågen har de et eget verksted for båtreparasjoner.

Kuringvågen er kjent som et meget godt ankringssted. På vinters tid ligger lokale båter i "hvile" ved flytebrygga. I sommerhalvåret er det mye besøk av båtturister som "overnatter". Laget ble stiftet 1990 og er medlem av Forbundet KYSTEN. Laget har 11 medlemmer.