Forskjell mellom versjoner av «Åfjordbåten kystlag»

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
(formatering)
(retta lenke)
Linje 1: Linje 1:
'''[[Åfjordsbåten Kystlag]]''' er en del av [[Åfjordsmuseet]]. Organisasjonen har som mål å ta vare på tradisjonene som er knyttet til Åfjordsbåten. I tillegg til anlegget i [[Kuringvågen]] har de et eget verksted for båtreparasjoner.  Kuringvågen er kjent som et meget godt ankringssted. På vinters tid ligger lokale båter i "hvile" ved flytebrygga. I sommerhalvåret er det mye besøk av båtturister som "overnatter". Laget ble stiftet 1990 og er medlem av [[Forbundet KYSTEN]]. Laget har 11 medlemmer.
+
'''[[Åfjordsbåten kystlag]]''' er en del av [[Åfjordsmuseet]]. Organisasjonen har som mål å ta vare på tradisjonene som er knyttet til Åfjordsbåten. I tillegg til anlegget i [[Kuringvågen]] har de et eget verksted for båtreparasjoner.  Kuringvågen er kjent som et meget godt ankringssted. På vinters tid ligger lokale båter i "hvile" ved flytebrygga. I sommerhalvåret er det mye besøk av båtturister som "overnatter". Laget ble stiftet 1990 og er medlem av [[Forbundet KYSTEN]]. Laget har 11 medlemmer.
  
 
[[Kategori:Forbundet KYSTEN]]
 
[[Kategori:Forbundet KYSTEN]]

Revisjonen fra 26. apr. 2012 kl. 12:11

Åfjordsbåten kystlag er en del av Åfjordsmuseet. Organisasjonen har som mål å ta vare på tradisjonene som er knyttet til Åfjordsbåten. I tillegg til anlegget i Kuringvågen har de et eget verksted for båtreparasjoner. Kuringvågen er kjent som et meget godt ankringssted. På vinters tid ligger lokale båter i "hvile" ved flytebrygga. I sommerhalvåret er det mye besøk av båtturister som "overnatter". Laget ble stiftet 1990 og er medlem av Forbundet KYSTEN. Laget har 11 medlemmer.