Forskjell mellom versjoner av «Ålesund leksikon»

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: Jeg har opprettet et lokalhistorisk leksikon for Ålesund på Lokalhistoriewiki. Her vil vi i tida framover leggje ut artiklar om bedrifter, organisasjonar, personar og hendingar som er ...)
 
({{bm}})
 
(3 mellomliggende revisjoner av 2 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
Jeg har opprettet et lokalhistorisk leksikon for Ålesund på Lokalhistoriewiki. Her vil vi i tida framover leggje ut artiklar om bedrifter, organisasjonar, personar og hendingar som er knytte til Ålesund inkludert gamle Borgund. Jeg håper på bidrag frå mange med kunnskap om Ålesund til leksikonet.
+
Per-Morten Tennøy har opprettet et [[Ålesundleksikonet|lokalhistorisk leksikon for Ålesund]] på Lokalhistoriewiki. Her vil vi i tida framover legge ut artikler om bedrifter, organisasjonar, personar og hendingar som er knyttet til Ålesund inkludert gamle Borgund. Vi håper på bidrag fra mange med kunnskap om Ålesund til leksikonet.
  
 
[[Kategori:Ålesund kommune]]
 
[[Kategori:Ålesund kommune]]
[[Kategori:Oppslagsverk]]
 
 
[[Kategori:Delprosjekter]]
 
[[Kategori:Delprosjekter]]
 +
{{bm}}

Nåværende revisjon fra 15. mar. 2017 kl. 10:46

Per-Morten Tennøy har opprettet et lokalhistorisk leksikon for Ålesund på Lokalhistoriewiki. Her vil vi i tida framover legge ut artikler om bedrifter, organisasjonar, personar og hendingar som er knyttet til Ålesund inkludert gamle Borgund. Vi håper på bidrag fra mange med kunnskap om Ålesund til leksikonet.