Brukersamtale:Leharu

Fra lokalhistoriewiki.no
Revisjon per 15. sep. 2022 kl. 07:19 av MortenHV (samtale | bidrag) (→‎Ukjent: ny seksjon)
Hopp til navigering Hopp til søk

Velkommen!

Velkommen ombord, Leharu! Om du ikke har tidligere erfaring med wikiarbeid, kan det være lurt å starte med å lese litt om wikien. Ta gjerne også en titt på hjelpesidene våre. Ellers er det bare å sette i gang med å skrive om lokalhistoriske emner som du har interesse og/eller praktisk eller teoretisk bakgrunn for å skrive om. Du kan finne andre brukere med samme interesser og eventuelt legge inn dine egne. Fra 1/1-2012 må du oppgi ditt virkelige navn under Mine innstillinger (se retningslinjer for navn). Skriv gjerne også noen ord om deg selv på din egen brukerside.

Om du skulle være vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhodet at lokalhistoriewiki.no skiller seg ut fra Wikipedia på mange måter. Wikien vår er hele tiden i utvikling, og veien blir i stor grad til mens vi går. Lokalhistorikeres og andre lokalhistorieinteressertes erfaringer, tanker og forslag vil selvfølgelig tillegges stor vekt under prosessen. Lykke til! :-)

Velkommen ombord, Leharu! Om du ikkje har tidlegare erfaring med wikiarbeid, så er det lurt å begynna med å sjå gjennom sida «Om wikien» og å kike gjennom hjelpesidene våre. Elles er det berre å setje i gang med skrivinga om lokalhistoriske emne som du har interesse og/eller praktisk eller teoretisk bakgrunn for å skrive om. Du kan finne andre brukarar med same interesser, og eventuelt òg leggje inn dine eigne. Frå 1/1-2012 må du oppgi ditt verkelege namn under Mine innstillingar (sjå retningsliner for namn). Skriv gjerne nokre ord om deg sjølv på di eiga brukarside òg.

Om du skulle vera vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhovudet at lokalhistoriewiki.no skil seg ut frå Wikipedia på mange måtar. Wikien vår utviklar seg heile tida, og vegen blir i stor grad til medan vi går. Erfaringar, tankar og forslag frå både lokalhistorikarar og andre lokalhistorieinteresserte vil sjølvsagt bli lagt mykje vekt på under prosessen. Lykke til! :-)

-- Chris Nyborg 26. sep 2013 kl. 10:17 (CEST)

Hei Leharu! Eg flytta presentasjonen din over til brukarsida. Håpar eg ikkje rota det til på nokon måte :) --Hans P. Hosar (diskusjon) 18. jun. 2020 kl. 06:02 (CEST)

Fine bilder

Takk for alle de fine bildene du deler!!!Pål Giørtz (PaulVIF) (diskusjon) 6. nov. 2021 kl. 09:59 (UTC)

Takk for hyggelig tilbakemelding! Jeg har jo i en mannsalder tatt bilder av «ting som ingen skjønner at noen interesserer seg for», og der er morsomt å scrolle gjennom gamle bildemapper for så å finne egnede bruksområder. Leif-Harald Ruud (Leharu) (diskusjon) 6. nov. 2021 kl. 11:12 (UTC)

Ukjent

Fint om merkelappen "ukjent" reserveres til de tilfellene der informasjon virkelig er ukjent, og ikke bare mangler. Ofte har det vært ukjent for en person, mens vi med dagens metoder kan søke det opp på få minutter.

Ellers burde du også hatt flere positive tilbakemeldinger enn det som står ovenfor ut ifra alt du har skrevet her, så takk for opprettelsene! Morten Haave (MortenHV) (diskusjon) 15. sep. 2022 kl. 07:19 (UTC)