Forskjell mellom versjoner av «Lokalhistoriewiki:Generelle forbehold»

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
(kat.)
(lenker)
 
Linje 1: Linje 1:
Bidragsyterne på wikien er selv ansvarlige for at det de skriver og laster opp er i tråd med gjeldende lovgivning og med wikiens [[lokalhistoriewiki.no:Retningslinjer|retningslinjer]]. Nettstedet har en [[lokalhistoriewiki.no:Administrasjon|administrasjon]] som sørger for ro og orden på wikien. Dersom du likevel skulle oppdage brudd på opphavsrett eller personvern eller bli utsatt for utilbørlig oppførsel på wikien, ber vi deg melde fra til en administrator eller direkte til [[Norsk lokalhistorisk institutt]], så vil vi ta de nødvendige skritt for å rydde opp.
+
Bidragsyterne på wikien er selv ansvarlige for at det de skriver og laster opp er i tråd med gjeldende lovgivning og med wikiens [[lokalhistoriewiki.no:Retningslinjer|retningslinjer]]. Nettstedet har en [[lokalhistoriewiki.no:Administrasjon|administrasjon]] som sørger for ro og orden på wikien. Dersom du likevel skulle oppdage brudd på [[Lokalhistoriewiki:Opphavsrett|opphavsrett]] eller [[Lokalhistoriewiki:Personvern|personvern]] eller bli utsatt for utilbørlig oppførsel på wikien, ber vi deg melde fra til en [[Lokalhistoriewiki:Administrasjon#Administrator|administrator]] eller direkte til [[Norsk lokalhistorisk institutt]], så vil vi ta de nødvendige skritt for å rydde opp.
 
[[Kategori:Retningslinjer]]
 
[[Kategori:Retningslinjer]]
 
[[Kategori:Lokalhistoriewiki.no]]
 
[[Kategori:Lokalhistoriewiki.no]]

Nåværende revisjon fra 27. nov. 2020 kl. 09:35

Bidragsyterne på wikien er selv ansvarlige for at det de skriver og laster opp er i tråd med gjeldende lovgivning og med wikiens retningslinjer. Nettstedet har en administrasjon som sørger for ro og orden på wikien. Dersom du likevel skulle oppdage brudd på opphavsrett eller personvern eller bli utsatt for utilbørlig oppførsel på wikien, ber vi deg melde fra til en administrator eller direkte til Norsk lokalhistorisk institutt, så vil vi ta de nødvendige skritt for å rydde opp.