Forskjell mellom versjoner av «Stange Historielag»

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: '''Stange Historielag''' er et historielag i Stange kommune i Hedmark. Det ble stiftet den 8. juli 1931, og er pr. 2008 det største lokale historielaget i landet me...)
 
(F1 for å komme i gang med Stangeforsida)
Linje 1: Linje 1:
'''[[Stange Historielag]]''' er et [[historielag]] i [[Stange kommune]] i [[Hedmark]]. Det ble stiftet den [[8. juli]] [[1931]], og er pr. 2008 det største lokale historielaget i landet med drøyt 1100 medlemmer.  
+
<onlyinclude>'''[[Stange Historielag]]''' er et [[historielag]] i [[Stange kommune]] i [[Hedmark]]. Det ble stiftet den [[8. juli]] [[1931]], og er pr. 2008 det største lokale historielaget i landet med drøyt 1100 medlemmer. </onlyinclude>
  
Årboka ''[[Gammalt frå Stange og Romedal]]'' har blitt utgitt siden [[1971]].  
+
<onlyinclude>Årboka ''[[Gammalt frå Stange og Romedal]]'' har blitt utgitt siden [[1971]]. </onlyinclude>
  
Laget har i samarbeid med Stange kommune et lokalhistorisk arkiv, og det samarbeider med [[Hedmarksmuseet]] om innsamling, bevaring og registrering av gamle fotografier.  
+
<onlyinclude>Laget har i samarbeid med Stange kommune et lokalhistorisk arkiv, og det samarbeider med [[Hedmarksmuseet]] om innsamling, bevaring og registrering av gamle fotografier. </onlyinclude>
  
 
==Eksterne lenker==
 
==Eksterne lenker==
Linje 9: Linje 9:
 
* [http://www.stange-historielag.no/ Hjemmeside]
 
* [http://www.stange-historielag.no/ Hjemmeside]
  
 +
{{F1}}
 
[[Kategori:Historielag]]
 
[[Kategori:Historielag]]
 
[[Kategori:Stange kommune]]
 
[[Kategori:Stange kommune]]

Revisjonen fra 15. feb. 2010 kl. 11:40

Stange Historielag er et historielag i Stange kommune i Hedmark. Det ble stiftet den 8. juli 1931, og er pr. 2008 det største lokale historielaget i landet med drøyt 1100 medlemmer.

Årboka Gammalt frå Stange og Romedal har blitt utgitt siden 1971.

Laget har i samarbeid med Stange kommune et lokalhistorisk arkiv, og det samarbeider med Hedmarksmuseet om innsamling, bevaring og registrering av gamle fotografier.

Eksterne lenker