Forskjell mellom versjoner av «Sysendalen skule»

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
(Eidfjord-historie)
 
Linje 1: Linje 1:
 
{{under arbeid}}
 
{{under arbeid}}
'''[[Sysendalen skule]]''' var ein folkeskule i [[Sysendalen]] i [[Eidfjord kommune]]. Elevtalet varierte, og nokre år var det så mange ungar at skulen var todelt. Skulen vart lagt ned etter skuleåret 1957/58, og ungane i krinsen vart overførte til [[Sæbø skule]] i [[Øvre Eidfjord]].
+
'''[[Sysendalen skule]]''' var ein folkeskule i [[Sysendalen]] i [[Eidfjord kommune]]. Elevtalet varierte, og nokre år var det så mange ungar at skulen var todelt. Skulen vart lagt ned etter skuleåret 1957/58, ungane i krinsen vart overførte til [[Sæbø skule]] i [[Øvre Eidfjord]].

Revisjonen fra 24. sep. 2018 kl. 12:36

Arbeid pågår: Vennligst ikke rediger artikkelen mens arbeidet pågår. Se redigeringshistorikken for detaljer.

Det har trolig ikke vært gjort noen endringer på artikkelen den siste uka. I så fall kan denne markeringa fjernes, men sjekk redigeringshistorikken og eventuelt diskusjonssida først.

Sysendalen skule var ein folkeskule i Sysendalen i Eidfjord kommune. Elevtalet varierte, og nokre år var det så mange ungar at skulen var todelt. Skulen vart lagt ned etter skuleåret 1957/58, då ungane i krinsen vart overførte til Sæbø skule i Øvre Eidfjord.