Tamil Womenʼs Organization

Fra lokalhistoriewiki.no
Revisjon per 9. aug. 2016 kl. 13:37 av Olve Utne (samtale | bidrag) ({{bm}})
Hopp til navigering Hopp til søk

Tamil Womenʼs Organization Organisasjonen ble etablert i 2000 og har avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen og Ulsteinvik. Det overordnede mål for Tamil Women’s Organization er å knytte kontakt mellom tamilske kvinner som bor i Norge, og å hjelpe dem med integrering og personlig og karrieremessig utvikling. Organisasjonen avholder kurs, diskusjonsfora og foredrag innenfor mange relevante temaer. Det gode samarbeidet med norske myndigheter og samfunnet ellers har bidratt mye til utviklingen av organisasjonens sosiale arbeid og hjelpefunksjoner.

Tsunamien julen 2004 rammet Sri Lanka hardt, og ødeleggelsene var store. Tamil Womenʼs Organization samarbeidet med mange najonale og internasjonale hjelpeorganisasjoner for å hjelpe ofrene. Tamilsk kvinnegruppe etablerte bandet Malathy som debuterte i 2006. Alle medlemmene i bandet er kvinner.

Litteratur

  • Umapalan Sinnadurai: Tamilenes liv og historie i Norge, Tamil Books Publication 2016.


Tamilenes liv og historie i Norge 1956-2016 omslag.jpg Tamil Womenʼs Organization er basert på en artikkel publisert i Tamilenes liv og historie i Norge, eller på oppfølging til denne, og lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistoriewikis brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen.
Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten.