Diskusjon:Anders Olsen Holte

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Kanskje det kunne flettes inn at Olsen Nauen klokkestøperi (grunnlagt på 1840-tallet), fra tiden rundt første verdenskrig var eneste klokkestøpri i landet (og fortsatt er det)? ELler si noe om hvem andre som drev på i tiden rundt da Anders Olsen Holte sluttet? Hilsen --Stigrp 26. sep 2013 kl. 11:00 (CEST)

Hyggelig at du så artikkelen. Kan sikkert flette inn litt mer om Olsen Nauen, i tillegg til industrispionasjen! Du må gjerne prøve deg på det, men jeg ser gjerne på det sjøl også etter hvert. Ellers var det på sin plass med en artikkel om Holte, for han kan knyttes til minst fire av kirkene med egne artikler på wikien. Må takke deg for ideen, for jeg så han nevnt i stykket om Hovin kirke. --Kallrustad 26. sep 2013 kl. 13:37 (CEST)
Ja, jeg kjente igjen navnet, bl.a. fra Svene kirke, som du har tatt med. Bra å se ting i sammenheng :-) --Stigrp 26. sep 2013 kl. 14:07 (CEST)

Sandnes kapell

Sandnes kapell trenger en stedsbestemmelse tussen haakjes, den leder nå til pekerside. Mvh Mvh Siri J 27. apr. 2016 kl. 11:21 (CEST)