Diskusjon:Gunvor Marit (Sebby) Linnerud Hansen

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Overført

Jeg har overført denne fra Wikipedia bokmål. En av referansene virker ikke her; den som kalles Mal kilde avis. Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 14. aug. 2017 kl. 09:47 (CEST)

Jeg droppet like gjerne å bruke referansemalen, og skrev opplysningene inn som «rå» tekst. Hilsen Kjetil_r (diskusjon) 14. aug. 2017 kl. 11:21 (CEST)
Det ser for øvrig litt merkelig ut med «anonym» som forfatter for de to første referansene. Det er jo ikke som at de to bøkene er utgitt anonymt, det er nok advokatforeningens sekretariat som har fungert som redaktører. Men jeg er litt usikker på om jeg skal begi meg ut på å endre {{Kilde bok}}, det er litt fare for at man samtidig ødelegger noe hvis man gjør endringer der. Hilsen Kjetil_r 14. aug. 2017 kl. 11:31 (CEST)
Ok, takk for fiksing. Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 14. aug. 2017 kl. 11:41 (CEST)
Det er en god del fiksing som skal til for å få det riktig. Denne malen er ikke spesielt god, og vi har den egentlig bare for å gjøre det lettere å flytte ting over fra Wikipedia - og problemet er da at hvis vi endrer på den blir det brått ikke så lett lenger. Jeg skal se om det går an å få det til, det blir feil at anonym kommer opp hver gang et verk ikke har angitt en spesifikk forfatter. Chris Nyborg (diskusjon) 24. okt. 2017 kl. 20:15 (CEST)