Diskusjon:Wehrmacht

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg satte inn et nærbilde av Bluchers anker, med tyske inskripsjoner. Men dere får vurdere om det er et passende bilde å bruke i artikkelen eller ikke. Hilsen --Stigrp 31. jan 2013 kl. 23:15 (CET)

Jeg synes det fungerer helt fint. Avsnittene var såpass lange at det er plass til et bilde i hvert, så jeg la inn et av noen soldater fra hæren også. Da har vi alle de tre våpengrenene illustrert. Hvis du har noen gode bilder til artikkelen nazisme er det flott, ellers skal jeg lete på oslobilder.no eller andre steder etter noe. Har brukt et av dine der allerede. Chris Nyborg 31. jan 2013 kl. 23:48 (CET)
Jeg er ikke sikker på om jeg har noe som kan passe, tror kanskje ikke det. Fint at du ville bruke det av minnesteinene i Iduns gate. Har et par bilder av svastikaer (hakekors), men som ikke er knyttet til nazismen. Men det er et annet bilde på wikien som kanskje kan passe: http://www.lokalhistoriewiki.no/index.php/Fil:Location_Max_Manus,_Stortinget.jpg Hilsen --Stigrp 1. feb 2013 kl. 01:01 (CET)