Elektroplast AS/Ano-Form AS: Forskjell mellom sideversjoner

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: I 1964 startet Arne Schau firmaet Elektroplast AS i den gamle spinneribygningen i Sagdalen. Arbeidsfeltet var å eloksere strikkepinner for Novi, et firma som hol...)
 
m (Selvlenke.)
Linje 1: Linje 1:
I [[1964]] startet Arne Schau firmaet Elektroplast AS i den gamle spinneribygningen i [[Sagdalen (Skedsmo)|Sagdalen]]. Arbeidsfeltet var å eloksere strikkepinner for Novi, et firma som holdt til i [[Lillestrøm]]. I [[1968]] ble firmanavnet endret til Ano-Form AS, og de flyttet over til eiendommen Brodal i [[Skjettenveien (Skedsmo)|Skjettenveien]] 3. Samtidig ble produksjonen lagt om til profilforming av tynnplateprofiler og eloksering. Firmaets ansatte var Arne Schau, Ingrid Schau, Bjørn Schau og Terje Røste. Firmaet flyttet til [[Gansdalen]] i [[Fet]] [[1971]].
I [[1964]] startet Arne Schau firmaet '''[[Elektroplast AS/Ano-Form AS|Elektroplast AS]]''' i den gamle spinneribygningen i [[Sagdalen (Skedsmo)|Sagdalen]]. Arbeidsfeltet var å eloksere strikkepinner for Novi, et firma som holdt til i [[Lillestrøm]]. I [[1968]] ble firmanavnet endret til Ano-Form AS, og de flyttet over til eiendommen Brodal i [[Skjettenveien (Skedsmo)|Skjettenveien]] 3. Samtidig ble produksjonen lagt om til profilforming av tynnplateprofiler og eloksering. Firmaets ansatte var Arne Schau, Ingrid Schau, Bjørn Schau og Terje Røste. Firmaet flyttet til [[Gansdalen]] i [[Fet]] [[1971]].





Sideversjonen fra 28. feb. 2011 kl. 11:52

I 1964 startet Arne Schau firmaet Elektroplast AS i den gamle spinneribygningen i Sagdalen. Arbeidsfeltet var å eloksere strikkepinner for Novi, et firma som holdt til i Lillestrøm. I 1968 ble firmanavnet endret til Ano-Form AS, og de flyttet over til eiendommen Brodal i Skjettenveien 3. Samtidig ble produksjonen lagt om til profilforming av tynnplateprofiler og eloksering. Firmaets ansatte var Arne Schau, Ingrid Schau, Bjørn Schau og Terje Røste. Firmaet flyttet til Gansdalen i Fet 1971.


Litteratur

  • Bunæs, Steinar 2007: Gisledal mølle. Et hundreårsminne for Strømmen. Utg. Strømmen Vel og Sagelvas Venner.