Kjeldearkivssamtale:Ivar Sæter i DAGGRY

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Eg er litt usikker på om det er dekning for å seie at det er Sæter sjølv som har skrive hyllingsartikkelen i Daggry. Det er slett ikkje utenkeleg. Men har du noko meir å byggje påstanden på, Gunnar? Eg har i alle høve modifisert vedkomande avsnitt i artikkelen om Ivar Sæter slik at tvilen kjem Sæter til gode.--Hans P. Hosar 6. okt 2009 kl. 08:36 (CEST)

For meg forekommer det rimelig å anta at han sjøl har sendt redaksjonen en "pressemelding" som så redaktøren har bearbeidet noe. Det "leser" jeg ut av de øvrige kommentarer Kristian A. Jensen har i bladet. Ut over det kan jeg naturlig nok ikke bevise at det var slik. --Gunnar E. Kristiansen 6. okt 2009 kl. 08:42 (CEST)
Fint tilskudd til kjeldearkivet! Lurer bare på om dere, Hans og Gunnar, kunne lage en ny innledningssetning, der de som ikke kjenner Ivar Sæter så godt får vite litt om hvem han var.--Kallrustad 6. okt 2009 kl. 09:14 (CEST)
Ja, kanskje ein ide å flette inn nokre stikkord. Men på den andre sida - det står jo allereie litt under biletet, og så kan ein klikke til artikkelen om Sæter. Apropos den artikkelen: Dersom du Gunnar har rett i at Daggry-oppslaget i realiteten berre er sjølvpromotering frå Sæters side, så blir det kanskje litt vidløftig av meg å skrive at han hadde appell i arbeidarrørsla (jf. mi siste endring i artikkelen)?--Hans P. Hosar 6. okt 2009 kl. 10:55 (CEST)
Ikke fordi jeg sjøl har skrevet det, men jeg er nok enig med Hans i at det står seg bra slik det framstår, med de mulighetene det er til å benytte lenkene mot artikkelen om I.S.. Den smule vidløftighet som hans appell til arbeiderbevegelsen kunne ha signalisert, tåles så «inderlig vel», også fordi - uaktet hvem som skrev saken, ble det jo trykt i et socialdemokratisk blad.--Gunnar E. Kristiansen 6. okt 2009 kl. 11:53 (CEST)

Kategori

(flytta fra Samtale:Ivar Sæter i DAGGRY)

Dette er for galt! Det er jeg som har lasta opp heile saken, og så får jeg ikke redigere - når jeg finner mangler!

Jeg vil at kategorien Arbeiderbevegelsen skal legges til på denne sida.

Med hilsen Gunnar E. Kristiansen

Kategorien er lagt til. Artikler i kjeldenavnerommet låses for redigering; man må ha administratorstatus for å redigere der. De låses fordi de ikke skal gjøres om av brukere som ikke er kjent med at vi har kilder liggende på wikien og tror det dreier seg om en vanlig artikkel. Det er ikke teknisk mulig å gjøre dette på en måte som åpner for at den som la inn artikkelen kan redigere. Chris Nyborg 6. mai 2013 kl. 13:58 (CEST)
Javel da! Så sier vi heller "Aldri så galt at det ikke er godt for noe".--Gunnar E. Kristiansen 6. mai 2013 kl. 14:12 (CEST)