Samtale:Valle og Hylestad kyrkjelege fellesråd

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Det verkar pussig at denne artikkelen, som er skriven på nynorsk, brukar nemninga "kirkelig fellesråd" som det som elles vert kalla "Kyrkjeleg fellesråd" (eller "sokneråd", om fellesråddistriktet berre har eitt sokn). Eg ser at kjelda er nettsida til Den norske kyrkja, og at dei skriv "Kirkelig fellesråd", men den nettsida skriv på bokmål anten det gjeld nynorsksokn eller bokmålssokn. --Knut Skorpen (Knut) 27. aug 2010 kl. 20:20 (CEST)

Er helt enig med deg, jeg valgte å holde meg nær til kilden men synes det blir noe merkelig kaudervelsk. Jeg vet at folk i menigheten er informert, og håper på input direkte fra dem. Det er ellers ett fett uansett om kirken.no eller http://www.kyrkja.no/?event=showCouncils&pFellesId=f0940 brukes som kilde. Om jeg skriver artikler om emner i nynorskkommuner prøver jeg skrive det, det samme gjelder for bokmål. Siri Johannessen (Siri J) 27. aug 2010 kl. 23:21 (CEST)
Eg har no flytta artikkelen til Valle og Hylestad kyrkjelege fellesråd - og Den norske kyrkje har óg retta det opp på sine nettsider. Chris Nyborg (diskusjon) 3. des 2013 kl. 09:55 (CET)