Forskjell mellom versjoner av «Hjelp:Koordinatar/Arbeidsoppgåver»

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 1: Linje 1:
Nå som vi er i mål med splittedugnaden (kategorier, jippi!), er det på tide med en koordinatdugnad! Dagens [[Hjelp:Koordinater|hjelpeside]] viser både hvordan koordinatene skal legges inn og gir tips om valg av punkter for ulike typer objekter og områder. Vi har 545 [[:Kategori:Koordinatfesta_artikler|koordinatfestede artikler]] pr 21/10-13, og potensialet er stort, men for at det ikke skal bli overveldende, kan det være lurt at vi tar for oss et og et emneområde, f.eks. de vi allerede er i gang med innholdsdugnader på. Her er noen forslag:  
+
Nå som vi er i mål med splittedugnaden (kategorier, jippi!), er det på tide med en koordinatdugnad! Dagens [[Hjelp:Koordinater|hjelpeside]] viser både hvordan koordinatene skal legges inn og gir tips om valg av punkter for ulike typer objekter og områder. Å koordinatfeste artikler er en viktig jobb. Det gjør det mye lettere for leserne å finne ut hvor det som beskrives befinner seg, fordi man enkelt kan følge lenker til forskjellige kartløsninger på nett. Det vil også gjøre det lettere for nettsteder vi samarbeider med å finne relevant informasjon, slik at vi kan få flere lenker inn til Lokalhistoriewiki.
 +
 
 +
Vi har 545 [[:Kategori:Koordinatfesta_artikler|koordinatfestede artikler]] pr 21/10-13, og potensialet er stort, men for at det ikke skal bli overveldende, kan det være lurt at vi tar for oss et og et emneområde, f.eks. de vi allerede er i gang med innholdsdugnader på. Her er noen forslag:  
  
 
=== Geografiske områder ===
 
=== Geografiske områder ===

Revisjonen fra 21. okt. 2013 kl. 14:56

Nå som vi er i mål med splittedugnaden (kategorier, jippi!), er det på tide med en koordinatdugnad! Dagens hjelpeside viser både hvordan koordinatene skal legges inn og gir tips om valg av punkter for ulike typer objekter og områder. Å koordinatfeste artikler er en viktig jobb. Det gjør det mye lettere for leserne å finne ut hvor det som beskrives befinner seg, fordi man enkelt kan følge lenker til forskjellige kartløsninger på nett. Det vil også gjøre det lettere for nettsteder vi samarbeider med å finne relevant informasjon, slik at vi kan få flere lenker inn til Lokalhistoriewiki.

Vi har 545 koordinatfestede artikler pr 21/10-13, og potensialet er stort, men for at det ikke skal bli overveldende, kan det være lurt at vi tar for oss et og et emneområde, f.eks. de vi allerede er i gang med innholdsdugnader på. Her er noen forslag:

Geografiske områder

Kulturminner