Nadderudhallen

Nadderudhallen er en idrettshall i Haukeveien 12 på Bekkestua i Bærum. Svømmehall, idrettshall og kafeteria, åpnet i august 1969. Eies og drives av Bærum kommune. Nadderudhallen kostet 15 millioner kroner i 1969.

Nadderudhallen i 2017.

Idrettshall

Idrettshallen er en flerbrukshall for innendørsidretter, har parkettgulv og har vært hjemmearena for bl.a. Haslum Håndball herrer og Stabæk kvinner i toppserien, tidligere også hovedarena for basketball i Bærum. Basketballen har vekslet mellom å være her og i Rykkinnhallen, mens elitehåndballen fikk bygd Nadderud Arena tvers over Haukeveien i 2015.

Også Ippon Judoklubb har lokaler i Nadderudhallen.

Svømmehall

Svømmehallen har 25 m basseng, barnebasseng, babybasseng og stupetårn med avsatser på 1, 3 og 5 m. Hallen er åpen for publikum, men benyttes også til trening og konkurranser av Bærumssvømmerne og Bærum Stupklubb. Eliteidretten fikk i 2021 sitt nye hjem i Rud svømmehall, Bærum idrettspark.

Renovering

Anlegget gjennomgikk en omfattende renovering i 1999, og svømmehallen er senere kåret til en av landets beste. I 2010 ble hallen igjen stengt for rehabilitering av svømmeanlegget, og ble åpnet igjen 3. januar 2011.

Eksterne lenker


Koordinater: 59.9218302° N 10.584786° Ø  Nadderudhallen er basert på en artikkel publisert i Budstikkas AB-leksikon.no og lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistoriewikis brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen.
Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten.