Amasone Fotballklubb

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Amasone Fotballklubb i ble stiftet i Asker 8. mars 2009. Ved stiftelsen var navnet Amasone Asker Fotballklubb, men allerede på årsmøtet i 2012 ble det besluttet å fjerne Asker fra navnet. Klubben er en ren jentefotballklubb, og klubbens formål er å samle aktivitet for jenter fra og med 13 års alder slik at bredden blir stor nok til å kunne gi et tilbud.

Siden stiftelsen har Amasone hatt samarbeidsavtaler med Vollen UL, Frisk Asker og Bødalen IF som innebærer at disse klubbene avgir sine spillere til Amasone. Dermed legges det grunnlag for fotballaktivitet langt ut over det moderklubbene klarer hver for seg. Amasone har hatt en målsetning om å stille lag i alle aldersklasser fra J13 til Damer som et virkemiddel for å oppnå tilstrekkelig bredde til å kunne gi et reelt tilbud til alle jenter som vil spille fotball.


Asker og Bærums Budstikke avishode 1899.jpg Amasone Fotballklubb er basert på en artikkel publisert i Budstikkas AB-leksikon.no og lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistoriewikis brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen.
Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten.