Diskusjon:Per Michaelsen

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Heisann. Finnes det en kilde du kan slenge på nederst i artikkelen? Forresten veldig gøy at du kommer med så mye variert stoff til Vestfold-delen av wikien. Vennlig hilsen Marthe Glad 8. okt 2010 kl. 14:44 (CEST)

Hei Marthe! Hyggelig at du setter pris på det. Å oppgi kilde er ikke så enkelt. Det er opplysninger som jeg har hentet fra meg selv. Jeg jobbet som medarbeider i Radio Larvik 1985-1987, men lærte Per å kjenne fra kommunepolitikken i Hedrum i 1984. Jeg skal de hva jeg får til. En kan vel ikke oppgi seg selv som kilde? Mvh. Mbakkel2 8. okt 2010 kl 15:31 (CEST)
Der tror jeg vi gikk på referansejakt samtidig, så nå har vi kommet med en referanse hver. Det går an å oppgi seg selv som kilde, men det er lurt å gjøre så lite som overhodet munlig, fordi det er vanskelig å sjekke det opp. Skriftlige kilder er best om det overhodet er mulig. Vennlig hilsen Marthe Glad 8. okt 2010 kl. 15:49 (CEST)
Hei Marthe! Jeg tar det til etterretning. Mvh. Mbakkel2 8. okt 2010 kl. 15:58 (CEST)

Jeg ser at det er et spørsmålstegn ved dødsåret til Per Michaelsen. Jeg synes personlig at spørsmålstegn ikke er så bra å bruke i en artikkel om et såpass moderne emne, det ser ut som en kladd. Man bør kanskje heller vente med å publisere artikkelen til man har alle slike helt sentrale opplysninger på plass. Dessuten (kanskje et dumt spørsmål), men vet man at han faktisk er død? Hilsen --Stigrp (diskusjon) 21. mar 2014 kl. 22:36 (CET)

Hei. Jeg har forsøkt å finne Pers dødsdato i ulike kilder, men har ikke lykkes i det. Jeg kjente ham, fordi jeg jobbet i Radio Larvik under hans tid som redaktør. I natt gjorde jeg et søk og fant dødsdatoen hans i Bergens Tidende, selv om Per var fra Larvik. Mvh.Mbakkel2 [[Bruker:Mbakkel2] 22. mar 2014 (CET)
Det er bra, ser at datoen er på plass nå. Jeg gjorde selv et søk og fant ikke noe, tenkte at han kanskje ikke var død. Men da hadde du kontroll på det :-) Hilsen --Stigrp (diskusjon) 22. mar 2014 kl. 02:14 (CET)


Jo, jeg var sikker på at han var død. I den senere tiden har jeg hatt retriever.no som prøveordning, og der fant jeg dødsdatoen under et nattlig søk. Hilsen Mbakkel2 22. mar 2014 kl. 10:44 (CET)