NEG 212 Hobbyen min

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

NEG 212 Hobbyen min er ei spørjeliste sendt frå Norsk etnologisk gransking i 2006 med tittel Hobbyen min. Utsendar var Norsk etnologisk gransking.

Innhaldet i spørjelista

HOBBYEN MIN

Den som besvarer listen er innforstått med at svaret blir arkivert (anonymt) og blir brukt av forskere i dag og i fremtiden. Den som svarer kan til enhver tid be om å få svaret i retur eller makulert.

Denne gangen inviterer vi deg til å skrive om hobbyen din. Med det mener vi en spesiell interesse som du dyrker: friluftsaktivitet, samlervirksomhet, håndens arbeid eller boklige gleder, – eller andre sysler som du bruker fritiden din på. Vi gir deg noen innspill og ber deg fortelle så omfattende du kan.

Hva er hobbyen din og når bedriver du den? Når begynte du med den og hva var det som inspirerte deg til å begynne? Har du fått opplæring eller gått på kurs? Hva slags utstyr har du? Driver du hobbyen din alene eller sammen med noen? I tilfelle med hvem og hvordan? Fortell om gleder og sorger knyttet til hobbyen din. Dersom du har flere hobbyer og har lyst til å skrive om mer enn én, er du velkommen til det!

Sjå også

Eksterne lenker