Samtale:Holsvik notlag

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Heisann. Jeg synes den første setningen Holsvik notlag var eit notlag i Austefjorden eigd av Holsvik, Skare, Åslid, begge bruk Djuvik, Skinvik (Høgset) og begge bruk Løfoll då det vart avvikla på 1960-talet. er litt vanskelig å forstå, sannsynligvis fordi jeg ikke er inne i terminologien. Kunne dere gjort setningen litt mer forklarende? Det jeg lurer mest på er om det som er ramsa opp er gårder, og om Løfoll er en gård, eller noe de som ble lista opp tidligere i setninga brukte på fiske? --vennlig hilsen Marthe Glad 21. des 2009 kl. 10:15 (UTC)

Layout

Hei, jeg har vært inne og endret litt på layouten nå. Jeg satte de enkelte delene inn i punkter for å gjøre det mer oversiktlig å lese. Håper det ser greit ut! Hvis ikke er det bare å endre det tilbake (se på Historikk"-fanen øverst, der går det an å tilbakestille). Utrolig interessant å få så detaljert innblikk i et notlag forresten! --Ida Tolgensbakk 3. feb 2010 kl. 12:15 (UTC)

De ulike typene

Hei, kunne det vært en idé å lage egne sider for hver av typene notlag / begrepene knyttet til notlagene? Altså en egen artikkel for f eks "bolkenot"? --Ida Tolgensbakk 8. feb 2010 kl. 09:15 (UTC)