Samtale:Norges Landssangerforbund

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Hei. En god artikkel dette, men på min skjerm blir det veldig mye luft etter "Forarbeidet "og før "Delegatene til stiftelsesmøtet". Nesten en hel skjermside med luft. Kan bildene flyttes nedover i teksten for å forhindre dette, evt kan galleri benyttes? Hilsen --Stigrp 25. jun 2013 kl. 08:52 (CEST)

Beste resultat får du ved å kutte ut innholdslista - tenker jeg. Men galleri vil vi ikke ha, du må gjerne bytte litt rundt på bildene om du finner det formålstjenlig . jeg skal holde meg i hagen i dag. Sola skinner - det er 22 grader og plenklipp mm. --Gunnar E. Kristiansen 25. jun 2013 kl. 10:12 (CEST)
Den er grei :-) --Stigrp 25. jun 2013 kl. 11:59 (CEST)

Plena er trimma - skjermen frista for mye - men ta du redigeringen?! --Gunnar E. Kristiansen 25. jun 2013 kl. 12:16 (CEST)

Jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal gjøre det; nå er jeg på en annen PC, og her ser det helt fint ut. Kommer an på oppløsningen på skjermen, ser det ut til. Generelt tror jeg man skal prøve å putte bilder rett ved overskrifter, ikke mange etter hverandre. Tror vi skal appellere til Chris her... --Stigrp 25. jun 2013 kl. 19:47 (CEST)

Da ber du ham om bistand. - Jeg jobber med mer stoff om forbundet.--Gunnar E. Kristiansen 25. jun 2013 kl. 19:51 (CEST)

Jeg har gått over bildeplasseringa. Bilder bør som hovedregel plasseres inn i avsnitt, og ikke som en stor bolk øverst. Dersom de plasseres rett under en overskrift vil det som måtte bli av luft i artikkelen (og det blir det ofte, fordi det finnes så mange forskjellige typer skjermoppsett som gir ulike utslag) vil lufta bli fordelt rundt i artikkelen i passe porsjoner framfor å komme som en stor «luftlomme». Det er også greit å plassere bildene rett inn i relevante avsnitt fordi det ellers kan bli stor avstand mellom bildet og teksten det hører til på enkelte skjermer - slik det er nå er hvert bilde satt direkte opp mot det bildet illustrerer (med unntak av medaljen, som må klistres inn i avsnittet over, men som da uansett blir stående opp mot riktig avsnitt). Chris Nyborg 26. jun 2013 kl. 07:55 (CEST)

Her så bildeplasseringa mi helt ok ut, og da den også var i samsvar med tidligere instruks fra NLI fant jeg den ok. Så får jeg høre at det finnes andre typer skjermer enn den jeg har, og nå er altså saken ordna. Skal forsøke å legge meg dette på minnet i framtidige artikler som måtte bli lagt ut fra min hånd. --Gunnar E. Kristiansen 26. jun 2013 kl. 08:21 (CEST)