Samtale:Rindebakken okerforekomst

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Kvar gong eg ser overskrifta "Rindebakken" stussar eg og tenker, kva er no skrive om Rindebakken gnr.86/6 gard og skysstasjon, men så handlar dette om "Rindebakken okerforekomst". Mi meining og erfaring er at overskrifta bør endrast i samsvar med innhaldet. Teamaet er interssant og noko ukjent, sjølv lokalt. Olav Momrak-Haugan 2. mai 2011 kl. 08:24 (CEST)

Er enig med deg, og flyttet denne artikkelen mens Rindebakken ble gjort om til pekerside ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 2. mai 2011 kl. 10:03 (CEST)

Kilder?

Artikkelen slik den står nå er veldig interessant, men også temmelig forvirrende. Hva er kildene til sitatene, og er hele artikkelen identisk med et foredrag på Kongsberg mineralsymposium, eller er den bare basert på dette foredraget? Ida Tolgensbakk 2. mai 2011 kl. 10:53 (CEST)

Hei! Sjølve artikkelen kjenner eg ikkje noko til anna enn det eg les, men når eg laga ei lenke frå Torbjørg Lie til Fyresdal Sogelag så var det for å syne at dei har gjeve ut hennar samla brev til Decorahposten som årsskrift. Det kunne kanskje heller stå som litteratur til sjølve artikkelen? Dette ser dykk. Beste helsing Olav Momrak-Haugan 2. mai 2011 kl. 12:14 (CEST)

Spør Anne-Brit Borgen - det er hun som er den første forfatteren ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 2. mai 2011 kl. 12:31 (CEST)