Sandvika Barne- og Ungdomsteater

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Sandvika Barne- og Ungdomsteater er et tilbud for barn og ungdom mellom 8 og 19 år og er delt i to grupper: 8–12 år og 13–19 år.

Teateret ble etablert i 1987 som Kolsås Barne- og Ungdomsteater og organiseres og drives på en slik måte at barn og ungdom først og fremst i Bærum med interesse for teater, dans og musikk, kan utvikle interessen og samtidig delta i et sosialt utviklende fellesskap. Teateret er basert på foreldremedvirkning og drives ikke kommersielt.

Det har sine faste oppsetninger i Sandvika Teater; barnegruppen på Lille Scene og undomsgruppen på hovedscenen. Teateret benytter seg av profesjonelle instruktører innen drama, dans/bevegelse og musikk.

Sandvika Barne- og Ungdomsteater har et bredt og rikholdig repertoar, og har i årenes løp gledet publikum med oppsetninger som «Nøtteknekkeren», «Scrooge», «Jungelboken», «Bugsy Malone», «Skjønnheten og udyret», «Gummi Tarzan» og «Trollmannen fra Oz».


Asker og Bærums Budstikke avishode 1899.jpg Sandvika Barne- og Ungdomsteater er basert på en artikkel publisert i Budstikkas AB-leksikon.no og lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistoriewikis brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen.
Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten.

Koordinater: 59.8909447° N 10.5250600° Ø