Brukersamtale:Liv Bjørnhaug Johansen

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Velkommen!

Velkommen ombord, Liv Bjørnhaug Johansen! Om du ikke har tidligere erfaring med wikiarbeide, så er det lurt å begynne med å se gjennom siden «Om wikien» og å ta en titt via basismanualen eller oversikten over hjelpesidene. Den siste siden viser deg videre til hjelp om spesifikke tema. Ellers er det bare å sette i gang med skrivingen om lokalhistoriske emner, inkludert orienteringsartikler om tilgrensende fagfelt, som du har interesse og/eller praktisk eller teoretisk bakgrunn for å skrive om. Du kan se om andre har samme interesser, og eventuelt legge inn dine på siden der brukerinteresser og ekspertise er listet opp. Skriv gjerne noen ord om deg selv på din egen brukerside også — da er det lettere for alle oss andre å se hvem du er.

Om du skulle være vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhodet at lokalhistoriewiki.no skiller seg ut fra Wikipedia på mange måter. Wikien vår er hele tiden i utvikling, og veien blir i stor grad til mens vi går. Lokalhistorikeres og andre lokalhistorieinteressertes erfaringer, tanker og forslag vil selvfølgelig tillegges stor vekt under prosessen. Lykke til! :-)

Velkommen ombord, Liv Bjørnhaug Johansen! Om du ikkje har tidlegare erfaring med wikiarbeid, så er det lurt å begynna med å sjå gjennom sida «Om wikien» og å kike gjennom basismanualen eller oversynet over hjelpesidene. Den siste sida viser deg vidare til hjelp om spesifikke tema. Elles er det berre å setje i gang med skrivinga om lokalhistoriske emne, inkludert orienteringsartiklar om tilgrensande fagfelt, som du har interesse og/eller praktisk eller teoretisk bakgrunn for å skrive om. Du kan sjå om andre har same interesser, og eventuelt òg leggje inn dine eigne på sida der brukarinteresser og ekspertise er opplista. Skriv gjerne nokre ord om deg sjølv på di eiga brukarside òg — da er det lettare for alle oss andre å sjå kven du er.

Om du skulle vera vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhovudet at lokalhistoriewiki.no skil seg ut frå Wikipedia på mange måtar. Wikien vår utviklar seg heile tida, og vegen blir i stor grad til medan vi går. Erfaringar, tankar og forslag frå både lokalhistorikarar og andre lokalhistorieinteresserte vil sjølvsagt bli lagt mykje vekt på under prosessen. Lykke til! :-)

-- Siri Johannessen (Siri J) 1. mar 2010 kl. 14:56 (UTC)

Egen kategori :)

Hei, laget en egen kategori til bildene dine, Kategori:Bilder av Liv Bjørnhaug Johansen. Det kan være at jeg har sortert deg galt, jeg har lagt deg under J :) Vil du titte litt på árskategoriene jeg har lagt inn på bildene dine og? God helg! Siri Johannessen (Siri J) 12. mar 2010 kl. 19:10 (UTC)

Takk. Årstallene er riktige. Liv

Drammens Teater

Hei. Beklager, men teateret heter Drammens Teater Med hilsen Magne Grønvold 18. mar 2010 kl. 14:12 (UTC)

Hei Magne :) Tror at Liv allerede har sett det - diff for bildet. Mht filnavnet så er jo ikke det korrekt - men da må det slettes og lastes opp under annet navn. Vi kan dessverre ikke flytte bildene, slik som vi kan flytte andre sider ;) Mvh Siri Johannessen (Siri J) 19. mar 2010 kl. 07:41 (UTC)

Hvem tok bildet?

Hei :-) Er det du eller Kristian som har tatt bildet av Lavleen Kaur? Opplysningene i artikkelen og på bildebeskrivelsessida skal begge vise til den personen som faktisk tok bildet, uavhengig av hvem som lastet det opp. (Fint bilde, forresten.) -- Olve Utne 22. mar 2010 kl. 10:45 (UTC) Ser du har samkjørt opplysningene nå. :-) Olve Utne 22. mar 2010 kl. 10:47 (UTC)

Rosslandsguden

Hei Liv, du som har dette med fornminner og sånt i hodet nå: hvorfor har du satt Rosslandsguden til å være Kulturminne fra jernalderen i stedet for å være Fornminne? Ida Tolgensbakk 30. apr 2010 kl. 12:32 (CEST)

Noe annet, vi har jo mange mer spesifikke kategorier enn fornminne? Kanskje den passer i en av dem som allerede ligger i Kategori:Kulturminner? Siri Johannessen (Siri J) 30. apr 2010 kl. 23:42 (CEST)

Kategoriseringsspørsmål

Kunne du ta en titt innom Samtale:Samosa#Norsk-asiatisk_mat når du får tid? :) Olve Utne 13. sep 2010 kl. 18:47 (CEST)