Kjeldearkiv:Norgesbrev fra Amanda Halle til Lars Halle 1926-01-20

Revisjon per 12. okt. 2018 kl. 08:34 av Cnyborg (samtale | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Norgesbrev fra Amanda Halle til Lars Halle 1926-01-20
Konvolutt US philatelic 1925.jpg
Informasjon om brevet
Dato: 1926–01–20
Fra sted: Møre og Romsdal, Gjemnes
Fra: Amanda Halle
Til: Lars Halle
Til sted: USA, Chicao, Illinois
Nr. i samling: 1954
Samling: Norgesbrev
Oppbevaringssted: Erna Lamvik
Viktig: Denne artikkelen kan kun endres av administratorer. Dersom endringer trengs, vennligst ta dette opp på artikkelens samtaleside eller med en administrator.

Kjære Lars!

Nu er det en stund siden du har hørt noget fra mig, og jeg vil prøve og skrive en nogen or til dig. Nu er kl hall åtte og jeg [er] næsten trætt. Ragna sitter og leser på sine lekkser, hun skal til skolen i mårgen. Nu er Elen i fjøset. Mor er i Lamvika, hun gikk i gårkveld på Lørdag. I kveld komm det en mann hit og spurte om han fikk loggi men Elen sa: mor er ikke hjem og da kan vi ikke ta inn nogen. Og han sa at det er ikke nogen stess og få loggi. Og han gikk ut med en gang å sa ikke noget for han blev vist sint.

Ja nu har vi fått tre lam og dem dansa og håppa så det er morsomt og se på dem. Marie Meinseth var her i kveld og vi lekte skole. Og jeg var skolemester, og somme tier fikk både Ragna og Marie stå i skammakroken og det var så morsomt. Men vi blev rædd da den mannen komm inn, vi blev roli en stund da. Nu komm Elen inn fra fjøset og hun skal til og lage kveldsmat til oss. Ja du må hilse Torvald fra mig da Lars og du må sende mig et brev en gang i mellem. Ja så får du ha god natt da kjerlig

Hilsen fra din søster

Amanda.