Anne-Lise Reinsfelt

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
Anne-Lise Reinsfelt fotograferte gjennom 32 år på Norsk Folkemuseum et stort antall museumsgjenstander, i tillegg til mange andre oppdrag. Her ei kofte frå Nordre Nordland, trulig nordlig lulesamisk eller ofotsamisk tradisjon.
Foto: Anne-Lise Reinsfelt

Anne-Lise Reinsfelt (født 1949) var fotograf på Norsk Folkemuseum fra 1981 til 2013.

Hun er utdanna som fagfotograf med læretid i Kerteminde, Danmark, 1966-1970. Arbeidet deretter som portrettfotograf i Odense og pressefotograf i Fyn Stiftstiende i to og et halvt år. I 1973 reiste hun til Grønland og arbeidet der som fotograf i to år. Hun kom deretter tilbake til Norge og var ansatt i fotoforretning på Mysen fra midten av 1970-årene. I 1981 ble hun ansatt som fotograf på Norsk Folkemuseum hvor hun arbeidet frem til 2013.

Se også

Kilder

  • Første versjon av artikkelen er henta fra Preus museums register over norske fotografer.
  • Anne-Lise Reinsfelt på Digitalt museum.
  • Anne-Lise Reinsfelt på KulturNav
  • Upublisert materiale i Preus museum (2013)


Annonse fra Fotograf Behrends i Indtrøndelagen 17.1. 1913.jpg Anne-Lise Reinsfelt er basert på data fra Preus Museums registre over norske fotografer og fotografiske samlinger, som er tilgjengelig på Nasjonalbibliotekets nettsider. Artikkelen er lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistoriewikis brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen.
Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten.
Denne siden er en spire.
Du kan hjelpe den
til å vokse seg
stor og sterk!
Quercus robur1 ies.jpg
Denne sida er ei spire.
Du kan hjelpe henne
til å vekse seg
stor og sterk!