Brukersamtale:Frilanders

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Velkommen!

Velkommen ombord, Frilanders! Om du ikke har tidligere erfaring med wikiarbeid, kan det være lurt å starte med å lese litt om wikien. Ta gjerne også en titt på hjelpesidene våre og på nybegynnerbrosjyren. Ellers er det bare å sette i gang med å skrive om lokalhistoriske emner som du har interesse og/eller praktisk eller teoretisk bakgrunn for å skrive om. Du kan finne andre brukere med samme interesser og eventuelt legge inn dine egne. Du må oppgi ditt virkelige navn under Mine innstillinger (se retningslinjer for navn). Skriv gjerne også noen ord om deg selv på din egen brukerside.

Om du skulle være vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhodet at lokalhistoriewiki.no skiller seg ut fra Wikipedia på mange måter. Wikien vår er hele tiden i utvikling, og veien blir i stor grad til mens vi går. Lokalhistorikeres og andre lokalhistorieinteressertes erfaringer, tanker og forslag vil selvfølgelig tillegges stor vekt under prosessen. Lykke til! :-)

Velkommen ombord, Frilanders! Om du ikkje har tidlegare erfaring med wikiarbeid, så er det lurt å begynna med å sjå gjennom sida «Om wikien» og å kike gjennom hjelpesidene våre. Elles er det berre å setje i gang med skrivinga om lokalhistoriske emne som du har interesse og/eller praktisk eller teoretisk bakgrunn for å skrive om. Du kan finne andre brukarar med same interesser, og eventuelt òg leggje inn dine eigne. Frå 1/1-2012 må du oppgi ditt verkelege namn under Mine innstillingar (sjå retningsliner for namn). Skriv gjerne nokre ord om deg sjølv på di eiga brukarside òg.

Om du skulle vera vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhovudet at lokalhistoriewiki.no skil seg ut frå Wikipedia på mange måtar. Wikien vår utviklar seg heile tida, og vegen blir i stor grad til medan vi går. Erfaringar, tankar og forslag frå både lokalhistorikarar og andre lokalhistorieinteresserte vil sjølvsagt bli lagt mykje vekt på under prosessen. Lykke til! :-)

-- Vennlig hilsen Marianne Wiig 8. okt 2014 kl. 23:14 (CEST)

Gjenopplivet lenke

Hei, så du fjernet lenken til NLIs side om andre verdenskrig. Dersom det er noe du trenger der så er den vekket til live via en omvei igjen. Fint du oppdaget og fikset :) Mvh Siri J 25. mai 2016 kl. 02:20 (CEST)

Sarpsborg bibliotek, hei - håper ikke jeg laget redigeringskollisjon av noe slag for deg. Var litt vel kjapp med å fikse kategorier og sånt småtteri i den artikkelen... Mvh Siri J 31. jul. 2016 kl. 16:09 (CEST)