Diskusjon:Reidar Omang

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Her står "Finne Bjørneboe", men dette må vel være journalisten Finn Bjørneboe....? Jarl V. Erichsen (diskusjon) 16. okt. 2015 kl. 10:21 (CEST)

Har sjekket artikkelen på nytt i Aftenpostens arkiv, og den er faktisk signert Finne Bjørneboe, skrevet slik. Kanskje det var et kallenavn for Finn Bjørneboe, jeg vet ikke. Kan være en skrivefeil også, fra Aftenposten side. Men det må uansett være snakk om journalisten Finn Bjørneboe. Hilsen --Stigrp (diskusjon) 16. okt. 2015 kl. 10:26 (CEST)

I jub.bok for Oslo journalistklubb omtales han en del. [[1]]. Finn er fetter til min oldemor, og jeg har ikke oppdaget andre med Bjørneboe-navnet som dette evt kunne være. Men dette er en svært liten sak....;) Jarl V. Erichsen (diskusjon) 16. okt. 2015 kl. 11:07 (CEST)
Det er nok vedkommende, men har altså ikke noe forklaring på det med Finne. Kan vi kan godt endre det til Finn i artikkelen, hvis vi føler oss sikre alle sammen på at det bare er en skrivefeil eller noe sånn. Men det er i så fall ikke min skrivefeil, det står Finne i signaturen :-) --Stigrp (diskusjon) 16. okt. 2015 kl. 12:00 (CEST)