Kjeldearkiv:Mary Immaculate Dayanandans minne om Antony Rajendram

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
Mary Immaculate Dayanandans minne om Antony Rajendram
Kjeldeinformasjon
Forfatter: Mary Immaculate Dayanandan
Beskrivelse: Artikkelen er en del av minneinnsamlingen i forbindelse med 90-årsdagen for Antony Rajendrams fødsel på nettstedet DiasporA Tamil Archives. Minnesamlingen er også en del av prosjektet Et mangfold av historier - norsk-tamilenes historie på Lokalhistoriewiki.
Viktig: Denne artikkelen kan kun endres av administratorer. Dersom endringer trengs, vennligst ta dette opp på artikkelens samtaleside eller med en administrator.

Jeg heter Fru Dayanandan (Mary Immaculate Dayanandan). Jeg var 5/6 år gammel i 1955 og var med for å ta farvel Med Kutty Uncle sammen med Onkel Flavian (Antony sin eldste bror), Onkel Finton (Nest eldste bror), Mammi (Jacintha, eldste søster), Amma (Yngste søster, Jenaki) og onkelen til «Kutti uncle» (Antony Rajendram) som er faren til Dr. Lukaman(Hans fetter i England)Han reiste fra Ilankai (tamilsk navn for Sri Lanka) med hjelp fra sine søsken. Reisen startet fra tidligere rådhuset i jaffna(Hvor ordfører var til stede for å ønske han lykke til med sin ferd) til Murungan (en landsby i Mannar), så Fra Murungan til Thalai Mannar. Fra Thalai Mannar tok han båt og fortsatte sin reise.


Mary Immaculate Dayanandan

23.06.2022

Bergen


Kilde


Diaspora.jpg Mary Immaculate Dayanandans minne om Antony Rajendram er hentet fra nettstedet Diaspora Tamil Archives og lagt ut under lisensen cc-by-nd 4.0.