Prime Time Orchestra

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Prime Time Orchestra er et storband med base på Musikkflekken i Sandvika, startet i 1981. I tillegg til mer tradisjonell storbandmusikk i swingstil, spiller bandet også en rekke andre stilarter, som latinrytmer, pop, rock eller funk. Bandet består av dyktige amatører, profesjonelle og semi-profesjonelle musikere.

Bandet rekrutterer medlemmer bl.a. fra studentmiljøene ved Norges musikkhøgskole, musikkonservatoriene, og fra musikklinjer på videregående skoler.

Prime Time Orchestra har i de senere år også utmerket seg som et prosjekt- og konsertband, og har ved flere anledninger besøkt norske og utenlandske scener. Konsertene er i stor grad gjennomført i samarbeid med kjente norske og utenlandske solister. Bandet har også fått skrevet bestillingsverk fra norske jazzkomponister og arrangører. Bandet har knyttet til seg profesjonelle norske og utenlandske musikalske ledere, komponister og arrangører. I tillegg har bandet ved en rekke anledninger bevist at de også mestrer eldre storbandmusikk. Ved flere anledninger har Prime Time Orchestra deltatt i programmer i norsk radio og tv. I tillegg har bandet opptrådt ved flere av de norske jazzfestivalene. Som danseorkester har Prime Time Orchestra, som er blitt omtalt som et av landets beste amatørstorband, opptrådt ved de fleste aktuelle scener i Østlandsområdet. Prime Time Orchestra spilte til dans i bryllupet til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit i 2001.


Asker og Bærums Budstikke avishode 1899.jpg Prime Time Orchestra er basert på en artikkel publisert i Budstikkas AB-leksikon.no og lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistoriewikis brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen.
Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten.

Koordinater: 59.8903888° N 10.5246725° Ø