Ragnar Christensen

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Ragnar Christensen (født 1. mai 1969Sandane, Gloppen kommune) er journalist og redaktør.

Han er oppvokst i Gloppen kommune. Christensen gikk på Firda videregående skole 1985-1989, med et avbrekk som utvekslingsstudent i Alabama. Han dro tilbake til USA etter endt militærtjeneste og studerte radio- og TV-journalistikk ved University of Florida i Gainesville.

Tilbake i Norge ble Christensen journalist i lokalavisa Firda Tidend, før han i 1993 ble ansatt i NRK Sogn og Fjordane i Førde. Christensen arbeidet også i NRK Hordaland, før han i 2001 ble ansatt som vaktsjef for nyhetene ved NRK Rogaland. 30. oktober 2008 tok Christensen over for Turid Borgen som distriktsredaktør samme sted.

Han har to barn og er bosatt i Sandnes.

NRK Rogaland: Christensens arbeidsplass
Foto: Jarvin

Kilder


Creative Commons License Denne artikkelen er helt eller delvis basert på artikkelen «Ragnar Christensen» fra Wikipedia på bokmål og riksmål og kan kopieres, distribueres og/eller endres slik det er angitt i lisenstekst for cc-by-sa 3.0. For en liste over bidragsytere til den opprinnelige artikkelen, se endringshistorikk knyttet til den opprinnelige artikkelen. For en liste over bidragsytere til denne versjonen, se endringshistorikk knyttet til denne siden.
Artikkelen bør gjennomgås med tanke på tilpasninger til lokalhistoriewiki.no. Se Hjelp:Forskjeller fra Wikipedia for mer informasjon.