Samtale:Anne Kure

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Hvorfor er det omdirigert fra Anne Kurøy? Er det samme person som Anne Kure? Jeg tror ikke jeg så noe til det når jeg skrev denne artikkelen i sin tid. Kan det være en feilskrivning hos kommunen? Hilsen --Stig Rune Pedersen (Stigrp) (diskusjon) 4. jan. 2016 kl. 21:05 (CET)

Det er fordi Oslo kommune har foreslått å kalle en vei på Filiipstad for Anne Kurøys vei. Hvorfor de har valgt den formen er jeg usikker på, for hun ser ikke ut til å ha brukt den sjøl - selv om det er mange tilfeller av at folk brukte dem om hverandre. Men siden de har spredd den formen er det hensiktsmessig med en omdirigering, så vi fanger opp søk og sender dem til rett person. Chris Nyborg (diskusjon) 5. jan. 2016 kl. 10:31 (CET)
OK, men det var rart av kommunen, har ikke sett den skrivemåten en eneste gang i kildene! Og vi er helt sikre på at det er snakk om samme person? --Stig Rune Pedersen (Stigrp) (diskusjon) 16. feb. 2016 kl. 23:56 (CET)
Ja, hun er omtalt som "hotellgründer" og årstall stemmer, så det må være henne. Chris Nyborg (diskusjon) 17. feb. 2016 kl. 09:19 (CET)