Samtale:Fjernsynsarkivet

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Hei. Hva menes med "den eneste fullstendige samlingen av materiale om og med Thor Heyerdahl"? Menes NRKs egen Heyerdahl-produksjon? Eller alle dokumenterfilmer om og med Heyerdahl? Menes kun levende bilder eller også dokumenter og sånn? Jeg spør, fordi utsagnet virker utelukkende for andre mulige kilder ("...eneste fullstendige...") Hilsen --Stig Rune Pedersen (Stigrp) 16. okt 2013 kl. 09:38 (CEST)

Jeg er noe usikker. Det er noe de selv hevder, se denne sida. Jeg prøver å finne ut mer om dette og om andre ting ved arkivet. Jeg lurer nok på om det burde stått "filmmateriale", ikke bare "materiale". Chris Nyborg 16. okt 2013 kl. 10:04 (CEST)
Ja, jeg tolker det også som filmmateriale. Men det er nok en del selvvskryt i utsagnet, og jeg tror de har tatt i for mye. Derfor synes jeg at vi kanskje bør ta det ut av artikkelen til det er presisert hva de mener. Generalt er jeg også skeptisk til slike "verdensrkorder" på områder som er umulig å måle :-) For hva er best og størst og mest fullstendig? Er det mulig å utelukke at andre har materiale som NRK ikke har? Hilsen --Stig Rune Pedersen (Stigrp) 16. okt 2013 kl. 10:07 (CEST)
Jeg er enig. Gjør en omskriving. Chris Nyborg 16. okt 2013 kl. 10:08 (CEST)
Det er noe galt med lenkene til NRK her. Kanskje greit å se på det med den komplette Heyerdahl-samlingen en gang til også, kanskje er det like greit å fjerne påstanden? --Stig Rune Pedersen (Stigrp) (diskusjon) 23. aug. 2015 kl. 16:32 (CEST)