Samtale:Oppsal (strøk)

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Oppsal senter

Jeg var på et arrangement på Oppsal samfunnshus nylig, og så da at hele Oppsal senter var borte, og at et nytt var i ferd med å bygges. Det ser altså ikke lenger slik ut på stedet som på Rees bilde. Den som føler seg kallet kan kanskje undersøke tidsforløpet her og beskrive denne store endringen på Oppsal? Selv kjenner jeg lite til de lokale forholdene der. --Stig Rune Pedersen (Stigrp) (diskusjon) 29. mai 2016 kl. 14:08 (CEST)

Rivingen skjedde vel i høst, og det nye senteret skal være ferdig om ca. to år. Historieseksjonen i artikkelen slutter i ca. 1970, så det er jo flere nyere ting man kunne ha skrevet om.
I første omgang skal jeg få skaffet et nytt bilde av tomten til Oppsalsenteret slik det er akkurat nå. Jeg sykler nok forbi der en dag til uken, skal se om jeg får ordnet det da. Mvh. Kjetil Ree (Kjetil r) (diskusjon) 29. mai 2016 kl. 21:53 (CEST)
Takk for svar, det er bra. --Stig Rune Pedersen (Stigrp) (diskusjon) 29. mai 2016 kl. 22:13 (CEST)
Jeg tok bildet som lovet, men glemte dessverre å laste det opp før nå. La det til i artikkelen, og skrev et par setninger om 2010-tallet. Mvh. Kjetil Ree (Kjetil r) (diskusjon) 23. jul. 2016 kl. 16:17 (CEST)