Forskjell mellom versjoner av «Hjelp:Spørreliste samvirkelag»

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
m (korr i lenke)
 
(7 mellomliggende revisjoner av 3 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
'''[[Metode:spørreliste samvirkelag|Spørrelister om samvirkelagene]]''': Som hjelp i arbeidet med å skrive artikler om den mangfoldige [[samvirke|samvirkelagsbevegelsen]] i Norge, har det blitt utarbeidet to spørrelister. Tanken er at både sentrale og mer perifere aktører i samvirkelagene kan intervjues (eller skrive selv) om sine erfaringer og minner knyttet til lagene. Dette vil forhåpentligvis være et godt arbeidsverktøy for å studere og skrive om samvirkelagene.  
+
<onlyinclude>'''[[Hjelp:spørreliste samvirkelag|Spørrelister om samvirkelagene]]''': Som hjelp i arbeidet med å skrive artikler om den mangfoldige [[samvirke|samvirkelagsbevegelsen]] i Norge, har det blitt utarbeidet to spørrelister. Tanken er at både sentrale og mer perifere aktører i samvirkelagene kan intervjues (eller skrive selv) om sine erfaringer og minner knyttet til lagene. Dette vil forhåpentligvis være et godt arbeidsverktøy for å studere og skrive om samvirkelagene.  
  
*Organisasjonens historie kan forsøksvis kartlegges gjennom [[Metode:spørreliste om samvirkelags historie|denne spørrelisten]].
+
*Organisasjonens historie kan forsøksvis kartlegges gjennom [[Hjelp:spørreliste om samvirkelags historie|'''denne spørrelisten''']].
  
*Enkeltpersoner som har arbeidet i samvirkelagenes utsalg kan fortelle sin historie med utgangspunkt i [[Metode:spørreliste om arbeidet i samvirkelaget|denne spørrelisten]].
+
*Enkeltpersoner som har arbeidet i samvirkelagenes utsalg kan fortelle sin historie med utgangspunkt i [[Hjelp:spørreliste om arbeidet i samvirkelaget|'''denne spørrelisten''']].</onlyinclude>
  
Husk at spørrelister av denne typen er ment veiledende, og ikke som en absolutt mal. Hver enkelt forening og hver enkel person har sine egen historie og sin egen erfaring, og alle disse kan ikke fortelles på samme måte!
+
Husk at spørrelister av denne typen er ment veiledende, og ikke som en absolutt mal. Hver enkelt forening og hver enkelt person har sine egen historie og sin egen erfaring, og alle disse kan ikke fortelles på samme måte!
  
[[Kategori:metode]]
+
{{F2}}
 +
[[Kategori:spørrelister]]
 
[[Kategori:samvirkelag]]
 
[[Kategori:samvirkelag]]
 +
[[Kategori:Metode]]

Nåværende revisjon fra 17. feb. 2018 kl. 11:39

Spørrelister om samvirkelagene: Som hjelp i arbeidet med å skrive artikler om den mangfoldige samvirkelagsbevegelsen i Norge, har det blitt utarbeidet to spørrelister. Tanken er at både sentrale og mer perifere aktører i samvirkelagene kan intervjues (eller skrive selv) om sine erfaringer og minner knyttet til lagene. Dette vil forhåpentligvis være et godt arbeidsverktøy for å studere og skrive om samvirkelagene.

  • Enkeltpersoner som har arbeidet i samvirkelagenes utsalg kan fortelle sin historie med utgangspunkt i denne spørrelisten.

Husk at spørrelister av denne typen er ment veiledende, og ikke som en absolutt mal. Hver enkelt forening og hver enkelt person har sine egen historie og sin egen erfaring, og alle disse kan ikke fortelles på samme måte!