Bærum Ishall

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
Inngangspartiet til hallen, sett fra Hauger Skolevei.
Foto: Pål Giørtz (2019).

Bærum Ishall, opprinnelig Hauger skolevei 1 nå nr 40 på Rud/Hauger i Bærum, åpnet 28. august 1993, og er en innendørshall for ishockey, rinkbandy og kunstløp, og inngår i Bærum idrettspark.

Hallen består av fire hockeygarderober, fire bandygarderober, to dommergarderober, et sliperom, kafeteria og styrkerom. Publikumskapasiteten er på 365, med 15 sitteplasser og 350 ståplasser fordelt på den ene langsiden. På samme langside ligger sekretariatet, mens spillerbenken er på den andre langsiden mot nord.

Inne i hallen finnes i tillegg en liten butikk som selger hockeyutstyr, men den har ingen faste åpningstider.

Hallen eies av selskapet AS Bærum Ishall (IL Jutul, Bærum Skøyteklubb, Hauger Bandyklubb, Akershus Mosjons- og Bedriftsidrettskrets), som også står for driften. Rett ved siden av ishallen ligger Hauger kunstisbane, som har sine garderober i hallen og det er teknisk samdrift mellom de to anleggene.

Eksterne lenker


Asker og Bærums Budstikke avishode 1899.jpg Bærum Ishall er basert på en artikkel publisert i Budstikkas AB-leksikon.no og lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistoriewikis brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen.
Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten.


Koordinater: 59.908182° N 10.4992782° Ø