Brukersamtale:Hakadame

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Velkommen!

Velkommen ombord, Hakadame! Om du ikke har tidligere erfaring med wikiarbeid, kan det være lurt å starte med å lese litt om wikien. Ta gjerne også en titt på hjelpesidene våre. Ellers er det bare å sette i gang med å skrive om lokalhistoriske emner som du har interesse og/eller praktisk eller teoretisk bakgrunn for å skrive om. Du kan finne andre brukere med samme interesser og eventuelt legge inn dine egne. Fra 1/1-2012 må du oppgi ditt virkelige navn under Mine innstillinger (se retningslinjer for navn). Skriv gjerne også noen ord om deg selv på din egen brukerside.

Om du skulle være vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhodet at lokalhistoriewiki.no skiller seg ut fra Wikipedia på mange måter. Wikien vår er hele tiden i utvikling, og veien blir i stor grad til mens vi går. Lokalhistorikeres og andre lokalhistorieinteressertes erfaringer, tanker og forslag vil selvfølgelig tillegges stor vekt under prosessen. Lykke til! :-)

Velkommen ombord, Hakadame! Om du ikkje har tidlegare erfaring med wikiarbeid, så er det lurt å begynna med å sjå gjennom sida «Om wikien» og å kike gjennom hjelpesidene våre. Elles er det berre å setje i gang med skrivinga om lokalhistoriske emne som du har interesse og/eller praktisk eller teoretisk bakgrunn for å skrive om. Du kan finne andre brukarar med same interesser, og eventuelt òg leggje inn dine eigne. Frå 1/1-2012 må du oppgi ditt verkelege namn under Mine innstillingar (sjå retningsliner for namn). Skriv gjerne nokre ord om deg sjølv på di eiga brukarside òg.

Om du skulle vera vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhovudet at lokalhistoriewiki.no skil seg ut frå Wikipedia på mange måtar. Wikien vår utviklar seg heile tida, og vegen blir i stor grad til medan vi går. Erfaringar, tankar og forslag frå både lokalhistorikarar og andre lokalhistorieinteresserte vil sjølvsagt bli lagt mykje vekt på under prosessen. Lykke til! :-)

-- Chris Nyborg (diskusjon) 13. jan 2014 kl. 08:42 (CET)

Hei, og takk for bidrag på wikien! Kan du forresten skrive noen ord om deg sjøl på brukersida di? Hilsen --Trond Nygård (Kallrustad) (diskusjon) 6. jul 2014 kl. 11:41 (CEST)
Hei. Fint at du bidrar på artikkelen om Hakadal(s) Verk. Ser at både Wikipedia og Store norske leksikon opererer med forma Hakadals, men er den lokale uttalen Hakadal (uten s)?--Trond Nygård (Kallrustad) (diskusjon) 15. jun. 2015 kl. 08:56 (CEST)

Hjelp meg

Jeg prøver å lenke Frank Magnus Larsen til histreg.no, pv0000000499718. Hvorfor skal det være så vanskelig? Den andre veien får jeg det til, men alle systemer må visst være forskjellige!

Hei, jeg har retta den opp. Du har fått klipt bort et tall - det riktig er pv00000004997186, ikke pv0000000499718. Det fungerte også med det som allerede sto der - når forekomster er lenka sammen i HBR spiller det ingen rolle hvilken av dem man lenker til. Chris Nyborg (diskusjon) 28. jan. 2022 kl. 07:54 (UTC)