Brukersamtale:Mhe

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Velkommen!

Velkommen ombord, Mhe! Om du ikke har tidligere erfaring med wikiarbeide, så er det lurt å begynne med å se gjennom siden «Om wikien» og å ta en titt via basismanualen eller oversikten over hjelpesidene. Den siste siden viser deg videre til hjelp om spesifikke tema. Ellers er det bare å sette i gang med skrivingen om lokalhistoriske emner, inkludert orienteringsartikler om tilgrensende fagfelt, som du har interesse og/eller praktisk eller teoretisk bakgrunn for å skrive om. Du kan se om andre har samme interesser, og eventuelt legge inn dine på siden der brukerinteresser og ekspertise er listet opp. Fra 1/1-2012 må du oppgi ditt virkelige navn under Mine innstillinger (se retningslinjer for navn). Skriv gjerne også noen ord om deg selv på din egen brukerside.

Om du skulle være vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhodet at lokalhistoriewiki.no skiller seg ut fra Wikipedia på mange måter. Wikien vår er hele tiden i utvikling, og veien blir i stor grad til mens vi går. Lokalhistorikeres og andre lokalhistorieinteressertes erfaringer, tanker og forslag vil selvfølgelig tillegges stor vekt under prosessen. Lykke til! :-)

Velkommen ombord, Mhe! Om du ikkje har tidlegare erfaring med wikiarbeid, så er det lurt å begynna med å sjå gjennom sida «Om wikien» og å kike gjennom basismanualen eller oversynet over hjelpesidene. Den siste sida viser deg vidare til hjelp om spesifikke tema. Elles er det berre å setje i gang med skrivinga om lokalhistoriske emne, inkludert orienteringsartiklar om tilgrensande fagfelt, som du har interesse og/eller praktisk eller teoretisk bakgrunn for å skrive om. Du kan sjå om andre har same interesser, og eventuelt òg leggje inn dine eigne på sida der brukarinteresser og ekspertise er opplista. Frå 1/1-2012 må du oppgi ditt verkelege namn under Mine innstillingar (sjå retningsliner for namn). Skriv gjerne nokre ord om deg sjølv på di eiga brukarside òg.

Om du skulle vera vant til å arbeide på Wikipedia, så er det lurt å ha i bakhovudet at lokalhistoriewiki.no skil seg ut frå Wikipedia på mange måtar. Wikien vår utviklar seg heile tida, og vegen blir i stor grad til medan vi går. Erfaringar, tankar og forslag frå både lokalhistorikarar og andre lokalhistorieinteresserte vil sjølvsagt bli lagt mykje vekt på under prosessen. Lykke til! :-)

-- Chris Nyborg 31. mar 2013 kl. 14:47 (CEST)

Aassand

Hei, fint at du har skrevet om Aassand - men det går ikke fram av artikkelen hvor i landet det er. Jeg vet at det er et bruk i Ullensaker kommune som heter Åssand, men for alt jeg vet kan det også finnes flere selv om de ikke dukker opp i Norgeskart. Kunne du være så snill å legge inn noe som identifiserer stedet? Chris Nyborg (diskusjon) 9. des 2013 kl. 08:11 (CET)

- Hei, Chris. Jeg har ikke svart deg på denne meldingen pga jeg rett og slett er usikker på hvor jeg skriver meldinger til deg... Kan jeg gjøre det på denne siden eller et annet sted? Aassand ser jeg har blitt definert i Ullensaker, så da er kanskje dette problemet løst? Ifølge bygdeboka for Ullensaker finnes det ikke noe annet sted som heter Aassand i kommunen. mvh Marius.

Kilder

Hei Marius, og godt nytt år! Fint at du utvider artiklene med tilknytning til Ullensaker, bl.a. Ås Ødegården. Kunne du forresten legge inn kilder, f.eks. lenker til folketellingene?--Trond Nygård (Kallrustad) (diskusjon) 2. jan. 2015 kl. 10:47 (CET)

 Heisan! Ja jeg vet jeg bør bli bedre på å skrive kilder. Litt latskap fra min side :-) Skal prøve å bli bedre på det. Marius Holm Enerud (Mhe) (diskusjon) 2. jan. 2015 kl. 11:46 (CET)