Per Heimly

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Per Heimly (født 4. februar 1972) er fotograf og var en tid redaktør i Fjords Magazine. Heimly kommer fra bygda Snubba i Evenes kommune.

Etter å ha starta opp Fjords Magazine sammen med Pauline Nærholm var han en tid redaktør der. Han markerte seg så mer som fotograf, blant annet med portrettbilder av norske kjendiser om ble mye brukt i aviser.

Sammen med Ari Behn lagde han fjernsynsserien Ari og Per i 2011. Serien ble kåra til beste underholdningsprogram under Gullruten 2011. Vennskapet med Behn var turbulent, noe som førte til mye omtale i sladderpressen. Heimly og Behn utgjorde sammen med Jono El Grande, Bertrand Besigye, Alexander Stenerud, Owe Egon Grandics og Frode Barth en kunstnergruppe som kalte seg Den nye vinen.


Kilder


Annonse fra Fotograf Behrends i Indtrøndelagen 17.1. 1913.jpg Per Heimly er basert på data fra Preus Museums registre over norske fotografer og fotografiske samlinger, som er tilgjengelig på Nasjonalbibliotekets nettsider. Artikkelen er lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistoriewikis brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen.
Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten.
Denne siden er en spire.
Du kan hjelpe den
til å vokse seg
stor og sterk!
Quercus robur1 ies.jpg
Denne sida er ei spire.
Du kan hjelpe henne
til å vekse seg
stor og sterk!