Samtale:Christopher Hornsrud

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Vedrørende ingressen: jeg lurer på om beskrivelsen "Norges statsminister for Arbeiderpartiet og gårdbruker" er en god beskrivelse av Hornsrud? Jeg synes ikke det. Foreslår en omskrivning som beskriver ham som politiker for Ap og gårdbruker, og så kommer med eksempler på hans virke. Hvorfor er artikkelen hentet fra Wikipedia, forresten, burde vi ikke være i stand til å lage en bedre, og til og med mer lokalhistorisk orientert, artikkel fra grunnen av her på lokalhistoriewiki, det er jo masse kilder om Hornsrud? Jeg begynner i hvertfall med å legge til et par veier som er oppkalt etter ham, og et bilde av ham og av en vei på Kongsberg. Hilsen --Stig Rune Pedersen (Stigrp) (diskusjon) 2. mai 2016 kl. 07:58 (CEST)

Som med mange artikler fra Wikipedia kan den ha godt av å skrives om, og erfaringsmessig er det gjerne bedre om vi skriver egne artikler. Det er bare å ta for seg og skrive om. Chris Nyborg (diskusjon) 2. mai 2016 kl. 09:54 (CEST)
Joda, det er klart, både jeg og andre kan skrive om artikkelen, men jeg venter litt, til den som tok initiativet til importen fra Wikipedia har fått sjansen til å se på dette igjen. Jeg har som nevnt i hvert fall lagt på bilde fra Hornsruds vei på Kongsberg, slik at vi får med litt lokalhistorie i hvert fall :-) Hilsen --Stig Rune Pedersen (Stigrp) (diskusjon) 2. mai 2016 kl. 10:36 (CEST)
Ser at det står Horsrud to steder i ingressen. Først tolka jeg det som en skrivefeil, men når den ble gjentatt, ble jeg litt usikker. Noen som kan forklare?--Trond Nygård (Kallrustad) (diskusjon) 9. mai 2016 kl. 10:32 (CEST)
Fant forklaringa sjøl, i NBL. Legger inn info. om navneskiftet til Hornsrud i artikkelen.--Trond Nygård (Kallrustad) (diskusjon) 9. mai 2016 kl. 10:34 (CEST)
Og det er vel ganske åpenbart hvorfor han satte inn den ekstra n-en.....--Trond Nygård (Kallrustad) (diskusjon) 9. mai 2016 kl. 10:38 (CEST)
Ja, hadde hørt om det før, det er nok bedre med en "n :-)--Stig Rune Pedersen (Stigrp) (diskusjon) 9. mai 2016 kl. 11:01 (CEST)

Begynn en diskusjon om siden «Christopher Hornsrud»

Start en diskusjon