Samtale:Lillestrøm kommune

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Nye Lillestrøm kommune

Jeg har flyttet alt som omhandlet den gamle Lillestrøm kommune til siden Lillestrøm kommune (1908-1962). På denne siden skriver jeg nå om den planlagte Lillestrøm kommune. Kan noen forklare hvordan areal og folketall fungerer i infoboksen? Tobias Isaksen (Saibot Tasi) (diskusjon)

Areal og folketall hentes inn automatisk ut fra kommunenummeret. Skal man legge det inn manuelt må {{infoboks tidligere kommune}} - det blir litt rart med navnet, men det fungerer. Når så kommunen blir oppretta og har et aktivt kommunenummer kan vi endre til den vanlige kommunemalen. Instrukser for innlegging av malen ligger på malsida. Chris Nyborg (diskusjon) 29. jun. 2018 kl. 08:52 (CEST)
En ting til: Hvis du legger merke til noe rart i historikken nå, er det fordi jeg stilte tilbake og flytta innholdet med flyttefunksjonen, for å bevare artikkelhistorikken. Ellers ville alle andre bidragsytere blitt stående uten kreditering i artikkelen. Chris Nyborg (diskusjon) 29. jun. 2018 kl. 09:01 (CEST)
Takk for oppklaringen av infoboksen. Jeg skal ikke gjøre den samme feilen med flytting av sider igjen.
Tobias Isaksen (Saibot Tasi) (diskusjon) 29. jun. 2018 kl. 11:03 (CEST)
Ikke noe stress, det er enkelt å fikse. Si fra hvis du står fast med hvordan det gjøres. Chris Nyborg (diskusjon) 2. jul. 2018 kl. 10:21 (CEST)