Samtale:Arbeiderpartiet

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Hmmmm - om DNA- ordførere

Her finner jeg fortsatt Sigurd Simensen som DNA-ordfører. Det var han altså ikke! ALDRI. Men han ble valgt til ordfører i Harstad i 1946 - innvalgt i bystyret på førsteplass på lista for Norges Kommunistiske Parti. (Det var - og er - en viss forskjell. Det MÅ kunne la seg gjøre å rydde opp i dette, mener Gunnar E. Kristiansen 1. nov 2010 kl. 18:42 (CET)

Sånn kan det da ikke stå! Nå er det gått ett år siden ovenstående ble lagt ut. Hvem tar tak? Gunnar E. Kristiansen 1. nov 2011 kl. 23:37 (CET)
Hei Gunnar, jeg har funnet hvor problemet, ligger, men er dessverre ikke i stand til å løse det selv. Kontakter Olve og satser på at det løser seg! Vennlig hilsen Marthe Glad 17. nov 2011 kl. 12:25 (CET)
Da ser jeg at også du er enig i at dette må endres. Løsningen ble skissert av Siri for et års tid siden, men ingen har tatt tak i saken. Det er beklagelig, synes jeg.Gunnar E. Kristiansen 17. nov 2011 kl. 14:37 (CET)
Jeg gjentar: Hvem har ansvar for å få ryddet opp? Tiden går og den gjenstridige kommunistordføreren står fortsatt som AP-ordfører! For alt jeg vet, kan det være flere.Gunnar E. Kristiansen 13. apr 2012 kl. 14:39 (CEST)
Hei Gunnar. Dynamiske lister er vanskelige saker. Men jeg tror muligens jeg har klart å ordne opp i det. Ingen Sigurd Simensen der nå. Problemet var jo at han var kategorisert som AP-politiker og samtidig også ordfører. Malen gikk ikke ut fra at man hadde vært med i noe annet parti enn man var ordfører for, og der lå problemet. Håper det fungerte! Vennlig hilsen Marthe Glad 11. mai 2012 kl. 11:35 (CEST)


Nye lister og overskrifter

Hvordan legger man til navn her? Jeg tenker bl.a. på regjeringsmedlemmer fra Ap. Kan det opprettes ny overskrift for disse? Stig Rune Pedersen (Stigrp) 13. apr 2012 kl. 14:25 (CEST)

Jeg ser ingen prinsippielle motforestillinger mot å opprette overskriften du skissererer Stigrp. Gunnar E. Kristiansen 13. apr 2012 kl. 14:41 (CEST)
Hei Stig Rune. Dette gjøren med såkalte dynamiske lister, - og det krever at det finnes et kategori for regjeringsmedlemmer fra arbeiderpartiet. Det finnes per nå ingen kategori, men såsnart den kategorien eksisterer (som admin er det nok bare for deg å sette igang med den, - snakk evt med kategorisjef Hanne for å klarere, så kan vi lage ei dynamisk liste her i artikkelen etterpå. Vennlig hilsen Marthe Glad 11. mai 2012 kl. 11:27 (CEST)

Stoltenbergs sittende regjering

Begrep som nå, nåværende, sittende osv. MÅ ALDRI BENYTTES i historiske framstillinger! - Sittepausen kan nemlig ta slutt - sånn helt plutselig. --Gunnar E. Kristiansen (diskusjon) 15. mar 2014 kl. 16:31 (CET)