Samtale:Arbeiderpartiet

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk

Hmmmm - om DNA- ordførere

Her finner jeg fortsatt Sigurd Simensen som DNA-ordfører. Det var han altså ikke! ALDRI. Men han ble valgt til ordfører i Harstad i 1946 - innvalgt i bystyret på førsteplass på lista for Norges Kommunistiske Parti. (Det var - og er - en viss forskjell. Det MÅ kunne la seg gjøre å rydde opp i dette, mener Gunnar E. Kristiansen 1. nov 2010 kl. 18:42 (CET)

Sånn kan det da ikke stå! Nå er det gått ett år siden ovenstående ble lagt ut. Hvem tar tak? Gunnar E. Kristiansen 1. nov 2011 kl. 23:37 (CET)
Hei Gunnar, jeg har funnet hvor problemet, ligger, men er dessverre ikke i stand til å løse det selv. Kontakter Olve og satser på at det løser seg! Vennlig hilsen Marthe Glad 17. nov 2011 kl. 12:25 (CET)
Da ser jeg at også du er enig i at dette må endres. Løsningen ble skissert av Siri for et års tid siden, men ingen har tatt tak i saken. Det er beklagelig, synes jeg.Gunnar E. Kristiansen 17. nov 2011 kl. 14:37 (CET)
Jeg gjentar: Hvem har ansvar for å få ryddet opp? Tiden går og den gjenstridige kommunistordføreren står fortsatt som AP-ordfører! For alt jeg vet, kan det være flere.Gunnar E. Kristiansen 13. apr 2012 kl. 14:39 (CEST)
Hei Gunnar. Dynamiske lister er vanskelige saker. Men jeg tror muligens jeg har klart å ordne opp i det. Ingen Sigurd Simensen der nå. Problemet var jo at han var kategorisert som AP-politiker og samtidig også ordfører. Malen gikk ikke ut fra at man hadde vært med i noe annet parti enn man var ordfører for, og der lå problemet. Håper det fungerte! Vennlig hilsen Marthe Glad 11. mai 2012 kl. 11:35 (CEST)


Nye lister og overskrifter

Hvordan legger man til navn her? Jeg tenker bl.a. på regjeringsmedlemmer fra Ap. Kan det opprettes ny overskrift for disse? Stigrp 13. apr 2012 kl. 14:25 (CEST)

Jeg ser ingen prinsippielle motforestillinger mot å opprette overskriften du skissererer Stigrp. Gunnar E. Kristiansen 13. apr 2012 kl. 14:41 (CEST)
Hei Stig Rune. Dette gjøren med såkalte dynamiske lister, - og det krever at det finnes et kategori for regjeringsmedlemmer fra arbeiderpartiet. Det finnes per nå ingen kategori, men såsnart den kategorien eksisterer (som admin er det nok bare for deg å sette igang med den, - snakk evt med kategorisjef Hanne for å klarere, så kan vi lage ei dynamisk liste her i artikkelen etterpå. Vennlig hilsen Marthe Glad 11. mai 2012 kl. 11:27 (CEST)

Stoltenbergs sittende regjering

Begrep som nå, nåværende, sittende osv. MÅ ALDRI BENYTTES i historiske framstillinger! - Sittepausen kan nemlig ta slutt - sånn helt plutselig. --Gunnar E. Kristiansen (diskusjon) 15. mar 2014 kl. 16:31 (CET)