NRK Østafjells

Fra lokalhistoriewiki.no
Hopp til navigering Hopp til søk
NRK Østafjells sin avdeling i Vestfold ligger i Tønsberg, med adresse Øvre Langgate 50.
Foto: Stig Rune Pedersen (2012)

NRK Østafjells er NRKs distriktskontor for Buskerud, Telemark og Vestfold.

Hovedkontoret ligger i Porsgrunn, hvor fylkessendingene for Telemark blir produsert. Fylkessendingene for Buskerud blir sendt fra Drammen, mens fylkessendingene for Vestfold blir produsert i Tønsberg. I tilllegg er det lokalkontorer i Kongsberg, Seljord samt Ål i Hallingdal.

Distriktskontoret produserer i tillegg til distriktsradio (på NRK P1) og distriktsfjernsyn (på NRK1), en nyhets- og aktualitetstjeneste på internett samt en regional nyhetstjeneste på nettfjernsyn.

NRK Østafjels har også vært leverandør av innslag og programmer til NRKs riksprogrammer på radio og fjernsyn.

Distriktsredaktør har vært Lars Harald Alstadsæther. Han ble etterfulgt av Heidi Pleym.

Utgående lenke


Creative Commons License Denne artikkelen er helt eller delvis basert på artikkelen «NRK Østafjells» fra Wikipedia på bokmål og riksmål og kan kopieres, distribueres og/eller endres slik det er angitt i lisenstekst for cc-by-sa 3.0. For en liste over bidragsytere til den opprinnelige artikkelen, se endringshistorikk knyttet til den opprinnelige artikkelen. For en liste over bidragsytere til denne versjonen, se endringshistorikk knyttet til denne siden.
Artikkelen bør gjennomgås med tanke på tilpasninger til lokalhistoriewiki.no. Se Hjelp:Forskjeller fra Wikipedia for mer informasjon.